Kontakt
Bouwbedrijf J. de Lange B.V.
Bovenkruier 12
8521 MG Sint Nicolaasga
Homepage:www.bouwbedrijfjdelange.nl
Telefoon:06-53590352
Fax:

Saint-Gobain Gyproc Nederland

Voor de droge binnenafbouw levert Saint-Gobain Gyproc Nederland al meer dan 60 jaar gipssystemen voor wanden, plafonds en vloeren en oplossingen voor het brandwerend bekleden van draagconstructies. Voor de natte binnenafbouw bieden we een compleet assortiment gipspleisters aan.

Ons brede en diepe assortiment gipsproducten en –systemen komt voort uit een intensieve productontwikkeling met aandacht voor kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en de wensen van eindgebruikers m.b.t. binnenruimtes. Dit doen we vanuit onze vestiging in Vianen en in samenwerking met de verschillende Saint-Gobain bedrijven in Europa.

Onze relaties en klanten maken deel uit van de gehele bouwkolom; architecten, bestekschrijvers, aannemers, wand- en plafondmontagebedrijven, stukadoorsbedrijven, bouwmaterialenhandelaren voor professionals, bouwmarkten voor doe-het-zelvers en consumenten.

Om onze relaties en klanten te ondersteunen, bieden we diverse diensten aan zoals de Gyproc helpdesk, advies op het gebied van detaillering, bestekservice, tekenservice, bezoeken bouwplaats, trainingen, verkoopondersteuning op de winkelvloer en geven we klusadvies.

Overige informatie

Ga naar www.gyproc.nl voor meer informatie over Saint Gobain Gyproc Nederland

Downloads & Informatie

Informatiebrochure Augustinus B.V.

Download hier de technische productbladen en brochures van Saint-Gobain Gyproc.